Szőrös bilincs rózsaszín

-50%
Raktárkészlet: NINCS
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín
Szőrös bilincs rózsaszín

Mi jut először eszünkbe a bilincsekről?
Talán a rendőrök, a bűnözők vagy a börtön?

Hát persze. Kinek ne ugrana be legalább egy film vagy sorozat, amelyben kattan egy jó szoros bilincs a tettes csuklóján, ugye? Ha jobban belegondolsz, miért ne használhatnád kreatívabban is ezt az egyszerű kis kütyüt. A bilincsek mára a csajos esték, a leánybúcsúk és a túlfűtött éjszakák kedvenc eszközei lettek, amelyek már kellemes, puha, rózsaszín plüssborítással is elérhetők a te számodra is.

Ha már leánybúcsú, akkor engedd meg, hogy mutassunk néhány testreszabott feladatot a plüss bilincs segítségével és anélkül, hogy a lehető legjobb partit hozzátok össze! Ha lejjebb görgetsz, másról is lesz szó.

A lánybúcsú az utolsó nagy csajos móka a házasságkötés előtt. Tegyétek emlékezetessé!
1, A jó háziasszony
Egy igazi háziasszony pontosan tudja a legfinomabb ételek receptjét, így a hozzávalók felkutatása nem jelenthet problémát. Fordítsátok meg a történetet, és teszteljétek a leendő ara tudását! Kössétek be a szemét kendővel, majd tegyetek az orra alá fűszereket és alapanyagokat. Hogy biztosra menjetek, összeköthetitek a kezét is, természetesen egy plüss bilincs segítségével.

2, Férj kvíz
A leendő feleség mindent tud a vőlegényéről, de nem árt tesztelni a tudását. Ennél a feladatnál szükségetek lesz egy kis háttérkutatásra: meg kell tudnotok a lehető legtöbb információt a barátnőtök párjáról. Cipőméret, kedvenc sportcsapat, első autó, mit tenne egy holdfényes éjszakán egy rózsaszín plüss bilinccsel, és még sok más kérdés szóba jöhet. Ne szerénykedjetek! A kérdezz-felelek hangulatát persze megbolondíthatjátok egy kis alkohollal is. 

3, Dalos pacsirta
Kérjétek meg a barátnőtöket, hogy énekelje el jövendőbelije kedvenc slágerét! Nem lesz könnyű, ha csak nem segítetek neki. Ha tudjátok a dalt, akkor énekeljétek is vele, de legalábbis dúdoljatok, vagy elindíthatjátok az internetről, hogy ne érezze magát zavarban. A csavar viszont ezután következik. Vegyetek elő egy héliumos lufit, adjátok át neki egy laza szippantásra, majd folytassa a dalolást! Videózni ér!(De vigyázzatok, hogy tényleg csak egy szippantás legyen, mert nagyobb mennyiségben a gáz veszélyes lehet.)

 4, A kedvenc
Ehhez szükség lesz egy izmos srácra, és az sem baj, ha hivatásos táncos az úriember. A dolgotok mindössze annyi, hogy leültessétek a menyasszonyt egy székre, hátrakössétek a kezét egy szőrös bilincs segítségével, majd indulhat a móka. (Az elképesztően szexi móka.) Egy kis tánc még nem ártott meg senkinek.

+1, A házas évekre
De mit lehet még emlékezetessé tenni egy plüss bilincs segítségével? Természetesen az édes éjszakákat. Egy igazán jó szexpartner nem ódzkodik egy-egy ártatlan vágyfokozó használatától. Ne félj! Partnered is értékelni fogja a kis extra izgalmat. Egész nyugodtan mutasd meg neki az új játékszert.

 

3 780 Ft
Akció: 1 890 Ft
Nincs raktáron
Hasonló termékek
Vélemények
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
vatera.hu shopalike.hu