Cikkek

Legmenőbb táskatrendek 2019

2019.06.05 12:26
Feurus Anita

Mint tudjuk minden egyes szett elengedheten kelléke a táska. Ahhoz, hogy megtaláld a legdivatosabb darabokat most segítünk neked!

Mint tudjuk minden egyes szett elengedheten kelléke a táska. Ahhoz, hogy megtaláld a legdivatosabb darabokat most segítünk neked!

1. Övtáska: A régen divatosnak számító övtáska újra leánykorát éli, hiszen a legtrendibb darabok között szerepel idén. Nagyon praktikus, hiszen kis helyen is elfér, kényelmes a viselése, és hogyha csak egy-két dolgot kell magaddal vinned a lehető legpraktikusabb megoldás az övtáska.

2. Merész színek: A nyár bekövetkeztével ne félj merész színeket hordani. A színes, feltünő darabokkal akár az egyszerűbb szetteket is feldobhatod. Merj nyugodtan élénk színű kiegészítőket, és táskákat viselni.

 

 

3. Átlátszó: Bár eleinte riasztó lehet, hogy mindenki belelát a táskádba, de ez nagyon jól is tud mutatni. Hogyha esetleg mégsem szeretnéd, hogy mindenki tudtára kerüljön mit hordasz magaddal, akkor pedig egy kisebb neszeszerbe rejtve is hordhatod holmiaidat. Egy biztos, egy ilyen táskával te leszel a legmenőbb!

 

 

4. Oldal táskák: Az örök klasszikus. Kényelmes, kis helyen is elfér, és hogyha csupán egy-két dolog szükséges, hogy nálad legyen a lehető legjobb megoldás. Akár egy koncertre, bevásárláshoz, vagy városnézéshez is a legalkalmasabb választás lehet.

Webáruház készítés
vatera.hu shopalike.hu