Cikkek

Bilincses Játékok leánybucsúra

2020.03.12 19:28
Feurus Anita

Mi jut először eszünkbe a bilincsekről?
Talán a rendőrök, a bűnözők vagy a börtön? ????‍♀

Mi jut először eszünkbe a bilincsekről?
Talán a rendőrök, a bűnözők vagy a börtön? ????‍♀

Hát persze. Kinek ne ugrana be legalább egy film vagy sorozat, amelyben kattan egy jó szoros bilincs a tettes csuklóján, ugye? Ha jobban belegondolsz, miért ne használhatnád kreatívabban is ezt az egyszerű kis kütyüt. A bilincsek mára a csajos esték, a leánybúcsúk és a túlfűtött éjszakák kedvenc eszközei lettek, amelyek már kellemes, puha, rózsaszín plüssborítással is elérhetők a te számodra is! 

Ha már leánybúcsú, akkor engedd meg, hogy mutassunk néhány testreszabott feladatot a plüss bilincs segítségével és anélkül, hogy a lehető legjobb partit hozzátok össze! Ha lejjebb görgetsz, másról is lesz szó.

A lánybúcsú az utolsó nagy csajos móka a házasságkötés előtt. Tegyétek emlékezetessé!

1. A jó háziasszony
Egy igazi háziasszony pontosan tudja a legfinomabb ételek receptjét, így a hozzávalók felkutatása nem jelenthet problémát. Fordítsátok meg a történetet, és teszteljétek a leendő ara tudását! Kössétek be a szemét kendővel, majd tegyetek az orra alá fűszereket és alapanyagokat. Hogy biztosra menjetek, összeköthetitek a kezét is, természetesen egy plüss bilincs segítségével.

2. Férj kvíz
A leendő feleség mindent tud a vőlegényéről, de nem árt tesztelni a tudását. Ennél a feladatnál szükségetek lesz egy kis háttérkutatásra: meg kell tudnotok a lehető legtöbb információt a barátnőtök párjáról. Cipőméret, kedvenc sportcsapat, első autó, mit tenne egy holdfényes éjszakán egy rózsaszín plüss bilinccsel, és még sok más kérdés szóba jöhet. Ne szerénykedjetek! A kérdezz-felelek hangulatát persze megbolondíthatjátok egy kis alkohollal is.

3. Dalos pacsirta
Kérjétek meg a barátnőtöket, hogy énekelje el jövendőbelije kedvenc slágerét! Nem lesz könnyű, ha csak nem segítetek neki. Ha tudjátok a dalt, akkor énekeljétek vele, de legalábbis dúdoljatok, vagy elindíthatjátok az internetről, hogy ne érezze magát zavarban. A csavar viszont ezután következik. Vegyetek elő egy héliumos lufit, adjátok át neki egy laza szippantásra, majd folytassa a dalolást! Videózni ér!(De vigyázzatok, hogy tényleg csak egy szippantás legyen, mert nagyobb mennyiségben a gáz veszélyes lehet.) 

4. A kedvenc
Ehhez szükség lesz egy izmos srácra, és az sem baj, ha hivatásos táncos az úriember. A dolgotok mindössze annyi, hogy leültessétek a menyasszonyt egy székre, hátrakössétek a kezét egy szőrös bilincs segítségével, majd indulhat a móka. (Az elképesztően szexi móka.) Egy kis tánc még nem ártott meg senkinek. 

+1. A házas évekre
De mit lehet még emlékezetessé tenni egy plüss bilincs segítségével? Természetesen az édes éjszakákat. Egy igazán jó szexpartner nem ódzkodik egy-egy ártatlan vágyfokozó használatától. Ne félj! Partnered is értékelni fogja a kis extra izgalmat. Egész nyugodtan mutasd meg neki az új játékszert.

Webáruház készítés
vatera.hu shopalike.hu